Thursday, January 15, 2009

Lontoo


Kävin ensimmäistä kertaa Lontoon keskustassa, hyppäsin junasta Liverpool Streetillä ja suuntasin kohti Spitalfield Market toria-- jonne sitten upotinkin £30 ostamalla kaulakorun, korvakorut ja rannerenkaan, sekä Hetalle tuliaisia.

Siellä oli paljon aasialaisia myymässä, hämmästelin sitä, ja sitten naurettiin yhden japanilaisen pariskunnan kanssa brittien idiooteille rahoille. Mitä järkeä on esim siinä, että kaksi penceä on kolikkona isompi kuin kymmenen penceä? Kaikenlisäksi näillä typerillä pikku penceillä ei tee yhtään mitään.

Lontoo on kallis kaupunki, yhdellä punnalla et tule saamaan yhtään mitään (olisin toivonut saavani edes teetä jostain, oli nimittäin tuhottoman kylmä ja sormet jäätyivät, kun piti hypistellä kaikkea, minkä käden ulottuville sattui saamaan). Mutta ei, niin ei. Nyt täytyy tarkastaa varannot, sillä niitä kirottuja pencejä on pilvin pimein. Jos niistä vaikka punnan saisi aikaiseksi.

Lapset on edelleen helvetin syövereistä karanneita demoneita, etenkin, kun pitäisi peräti saada jotain aikaiseksi, kuten pukea tai syödä tai pestä hampaat aamuisin, tai vaihtaa koulupuku päivävaatteisiin kun koulusta saavutaan.
Olivat myös nyreissään terveestä lounaastaan. Tough luck, kids, nyt tartutaan porkkanaan ja unohdetaan ne sipsit välillä.

3 comments:

  1. Moi Ninni ja Voi Ninni! :)

    Alku aina hankalaa... Ärsyttävin sanonta ikinä, mutta silti niiiin totta. Täältä asti on vaikeaa neuvoa, osta musta jakkupuku niin saat uskottavuutta! ;) No ei vaineskaan... Anna niitä pencejä niille kullanmuruille aina onnistuneesta lähdöstä, pukemisesta jne. Vaikka taitavat olla jo niin isoja ettei niin pienet rahat edes kelpaa. Mutta kiristys, lahjonta ja uhkailu ovat silti parhaat keinot ikinä! :)

    Muista silti nauttia joka hetkestä, jokaisesta tulevasta sadepisarastakin!

    Voimahali

    -elina-

    ReplyDelete
  2. Asennetta!!

    Eena puhuu asiaa, noilla konsteilla sitä on lapsia aina kasvatettu.

    Aivan upeaa oli kuulla (ja myös lukea), että uskaltauduit liikkeelle, Lontoo on yksi maailman metropoleista, siitä pitää myös nauttia duunin ohella.

    Money makes the world go round :-)

    Iskä

    ReplyDelete
  3. Kiristys, lahjonta, uhkailu <3

    Ihan taatusti parempi arsenaali kuin hippiäisten hapatukset. Uhkaile niitä tulevilla hapankaalivälipaloilla jos eivät ala olla ihmisksi! Parsakaali on kans aika ykkönen...

    ReplyDelete