Monday, February 23, 2009

Home


Johan oli aikakin, vihdoin kotona. Ei sillä, ettenkö olisi brittilästä pitänyt, maassa itsessään ei ole paljonkaan vikaa. Säätila etenkin Suomeen verrattuna helli mieltä, tosin kesäisin siellä taitaa sataa Suomea enemmän.
Puistoalueet ovat varsin viehättäviä ja vaikka Bristolilainen ystäväni onkin erimieltä, minä väittäisin, että britit ovat sydämmellisiä ja ystävällisiä ihmisiä.

Menen varmasti joskus uudestaan, jäi monta paikkaa näkemättä ja varmasti olisi jäänyt, vaikka olisin koko pestin ajan ollutkin.

Monet muistot, hyviä ja huonoja, reissusta jäi. Ja aikahan kultaa muistot, joten voin kenties vuosien päästä muistella pelkällä hyvällä?

Mutta entäs se koti? Kotiin saapuessa vastassa oli siskon lisäksi taistelutanner-- muutimme juuri sopivasti tänä viikonloppuna, ja paikat ovat juuri sen näköiset..





No, siihen se sitten loppui.
Kiitos ja anteeksi.

1 comment:

  1. harmi ettei ehitty enää nähdä, miekin palasin vasta tänään tuolta meren toiselta puolelta. olo on suorastaan vegetatiivinen yhteensä viien tunnin junassa ja bussissa ja seittemän tunnin koneessa istumisen jälkeen.
    hyvä et pääsit onnellisesti kotiin, toivottavasti muutto on nopeeta ohi, ja kesällä nähään!

    ReplyDelete