Wednesday, February 18, 2009

Bristol London


Kävipä sitten niin, että menin Bristoliin, kun ystäväni Ross lupasi minulle maksuttoman yöpaikan. Hieno reissu, vaikka käveleminen sattuikin jalkoihin ja etenkin illalla oli uskomattoman kylmä. Ross esitteli paikkoja ja keskustaa, ja sitten vetäydyttiin kämpille katsomaan elokuvia ja syömään uskomaton määrä roskaa (tähteitä kelpasi syödä myös aamupalaksi. Miten niin vaahtokarkki-keksit eivät ole osa terveellistä ruokavaliota?)

Seuraavana päivänä (terveellisen aamupalan siivittämänä) hippasimme uudestaan Bristolin keskustaan. Käytiin torilla (siellä oli VALTAVA askartelukauppa) ja Bristolin museossa (ehdittiin käydä läpi Kiina ja Egypti näyttely, kunnes totesimme että nälättää janottaa ja nuha painaa).
Egypti oli hienompi kuin Kiina, mikä pettymys. Tosin info-fakta-plakaatit toistivat itseään, kun oli nähnyt yhden, olit nähnyt 50%.

Valitettava fakta.
Jos istahdat teelle/kahville/kaakaolle, aika kuluu kolminkertaisesti nopeammin kuin yleensä.
Ja niinhän siinä kävi, että kun pikaisen hölkän jälkeen saavuimme linja-asemalle, minun London 040 bussini kaarsi poistumisväylälle.
Sormi suuhun ja kysymään tädiltä, että anteeks mitä nyt voin tehdä.
Uusi lippu £18.60
(Edellinen lippuni siis £8)

Hetken pähkäiltyämme päädyimme ratkaisuun, että jään toiseksikin yöksi ja tilaamme typerän tiketin netistä, kun se on kerran puolta halvempaa. Enkä pistänyt pahakseni, hauska iltahan meillä oli, käytiin tutkailemassa Bristolin isointa ostoskeskusta (jossa lipevä italialainen myi minulle kynsienhoitosetin, ostin sen puoliksi siksi, että se tyyppi oli niin pirun hauska, ja puoliksi siksi, ettei minulla ole ikinä ollut yhtä tasaisia ja kiiltäviä kynsiä.)Kotimatkalla kävin vielä vilkaisemassa Buckingham Palacea.
Kuningatar oli kotisalla.

No comments:

Post a Comment