Thursday, February 19, 2009

Queen

Kuningatar oli kotona, lippu oli katolla.
Ja paikalla oli myös vartijat. Vahdinvaihto jäi näkemättä, sekun tapahtuu päivittäin kello 11:30, enkä aio nousta sängystä seitsemältä, että ehtisin paikalle sitä katsomaan. Vaihdelkoon karvahattupäät paikkaa ihan ilman minua.


Hämmästelin.
Ja kummastelin.
Sekä ihmisiä, että hienoja portteja.

Palatsin vieressä onkin sitten sellainen suihkulähde/patsaskompleksi. Bristolista löytyneistä penneistä toinen päätyi suihkulähteeseen, kun näemmä ihmisillä oli tapana nakella niitä sinne. Niin miksen tietenkin minäkin jos kaikki muutkin?




On siinä kyllä kuningattarella ihan siisti pytinki, ei käy kieltäminen. Lähimaastosta löytyy luonnollisesti Buckingham Palace Shop, josta olisi voinut ostaa kiskurihintaan kuningasperhememorabiliaa.

En ostanut.
Kun ei ollut puntaakaan ylimääräistä, viimeiset reissukillingit upposivat junalippuun jonka luonnollisesti myöskin hävitin ehdittyäni kotiin. Olisin TOKI voinut pitää sen tallessa, ottaa rahaa mukaan ja mennä takaisin Lontooseen, mutta ei tietenkään väkisin.

Kiva oli kuitenkin piipahtaa kotimatkalla katsomassa se viimeinen nähtävyys, jonka alunperinkin halusin nähdä. Muutama juttu ei mahtunut kalenteriin, mutta ehkä joskus tulen takaisin. Stonehenge ja Bathin kaupunki odottavat edelleen matkalaistaan.

No comments:

Post a Comment