Thursday, January 8, 2009

110 aamua

Mikali tulen takaisin maanantaina, huhtikuun 13. paiva.
Juuri nyt voisin tulla vaikka heti. Teki sitten niin tai nain, jollakulla on kuitenkin nokankoputtamista. Ajan kanssa sita varmaan oppii talon tavoille ja rutiineille. (Talla hetkella lasten aamurutiini on yhta sekasortoa. Vaatteet, aamupalaa, lounaat mukaan, pisulle pesulle hammaspyykille, vaseliinia poskiin etteivat jaady, katso etta kaikki on mukana, muista hanskat hatut takit(joita tuhat) kaulaliinat kengat ja koulua kohti kello 9:45 (paras suoritus tahan mennessa 9:52)) Ja eihan se toki kuulosta vaikealta, eika olisikaan, jos lapset eivat hangoittelisi jokaista kohtaa vastaan.

Tanaan olin itse myohassa, koska voin aamulla pahoin ja sydan takoi kuuttasataa, enka uskaltanut kerran noustuani istumaan enaa nousta siita eteenpain, ennenkun minulle ilmoitettiin, etta olen myohassa. Perheen aitia vaivaa vatsapopo, kunhan ei pahalainen tarttuisi.

Nyt pitaisi keksia kaksi nahtavyytta Lontoossa ja suunnitella ajoreitti.
En osaa, kamala tehtava. Pitaisiko olla lyhyin vai valtella tietulleja vai molemmat vai mista nyt on kyse?
Yhyy.

Liian monta kylmaa aamua jaljella.

3 comments:

  1. Alkaa kuulostaa miun painajaiselta aika pahasti tuo reissu. Olisinpa työntäny mukaas edes maitohappobakteereja. Jos päätät tulla takasin kotiin eikä mitään töitä löydy täältä niin varmasti keksin jostain keinot että voin palkata siusta Nevelle kaitsijan! Meillonkii paljon kivemmat rutiinit ja kaik, nii. Toivottavasti se nyt tuosta paranisi kuitenkin.

    ReplyDelete
  2. Maailma koulii ja Siperia opettaa. Onneksi et silti mennyt Siperiaan rakas tyttäreni, siellä se vasta kylmä olisi ollutkin.

    Lähetinkin jo muutaman perinteisen suomalaisen ruokareseptin, käytä niitä. On korkea aika haistattaa Berliusconille ja muille euroopan pelleille pitkät, ja osoittaa että suomessa osataan. "No vihannes, Turun sinappi... no, siinähän se tuubi jo onkin".

    Reippaasti nenä kohti tulevia uusia asioita, täältä annetaan sitä tulitukea sen verran, että riittää :-).

    Iskä T

    ReplyDelete
  3. Ninni-kulta Topin oma räkis!
    Sydämen kohdalta puristi lukea siun kuulumisia. Hengessä ollaan mukana jokaiikka. Otit tosi rohkean askeleen lähtiessäsi ja iso askel herättää varmasti monenlaisia tunteita ja epävarmuutta. Niiden kanssa onneksi oppii tulemaan toimeen.
    Myö toivotaan siulle armas roppakaupalla uskallusta ja rohkeutta kohdata uusia haasteita. Ne rikastuttavat elämää.
    Laita ihmeessä osoite mihin voidaan postittaa siulle villasukat. Ne kun eivät ainakaan toistaiseksi tämän bittiviidakon kautta löydä kylmiä jalkojasi.
    Rakkain ajatuksin Hanna, Topi ja ipanat

    ReplyDelete