Thursday, February 5, 2009

Lettukesti


Tänään lahjoin lapset käyttäytymään kunnolla lupaamalla lettukestit, mutta vain jos koko päivä sujuu hyvin. Eihän en toki ihan parhaansa mukaan käyttäytyneet, mutta rima on suhteellisen alhaalla-- jos ei tarvitse huutaa, eikä hokea, eikä pidellä korviaan, ollaan jo loistavan käytöksen puolella.

Ja hyviä lettuja tulikin, vaikka yksi meni luonnollisesti täysin piloille, yksi paloi ja yksi jäi raa'aksi. Parhaat letut joita olen ikinä saanut aikaan. Lisäsin sokerin määrää reseptissä, niinkun sisko aiemmin neuvoi.
Loistavasti upposi letut.
Myös allekirjoittaneeseen, joka joutuu kohta paastoamaan ja kuntokurssille, että mahtuu edellisin mitoin tehtyyn valmistujaismekon prototyyppiin, ettei tarvitse ruveta kamalasti kaavaa rukkaamaan.

Sain aloitettua KUPE (Kuvaamataidon Perusteet) kurssin työsarkaa.
10 kuvaa
Ja totesin etten osaa piirtää. No, ei se mitään, kunhan saa piirrettyä ja lähetettyä Suomeen ennen kuun loppua.

Postisetä toi tänään Manin tekemät villasukat ja hurstin (en nyt keksi sille muuta nimeä), kiitos kovasti, tulevat tarpeeseen täällä lämmityksessä kitsastelijoiden luvatussa maassa!
Tulen sitten keväällä oppiin, jotta miten se villasukan kantapää tehdään, ja palmikoita tahtoisin osata neuloa, voisi tehdä sitten itselleen joutessaan kaikkea kivaa.
Pitäkää suku niitä lehtiä silmällä, millon tulee hakuilmoitus kirkon töihin.
Tapulissa ehtoo loistavasti neuloa, etenkin alkukesästä, kun turisteja käy vain kourallinen.

Huomenna on perjantai.
Ei ole suunnitelmia viikonlopuksi, pitäisi äkkiä kehittää jotain. Toisaalta pitäisi säästää rahaa Oxford-Bristol-Bath reissua varten. Ei ne junatkaan ilmaisiksi kulje.

2 comments:

  1. Kyllä sikko aina tietää, seuraavan kerran lisää ripaus vanilliinisokeria ja ehkä toinen ripaus kanelia lettuihin, tulee vielä parempaa.

    ReplyDelete
  2. hei miekin meinasin hakee kirkkoon taas! ehkä ollaan työkavereita :)

    ReplyDelete